Wachichi
Bron van het universum

Banner test 2

Beltane

boom grdBeltane is het Keltische feest van de bevruchting, van de Godin van de Aarde en de God van de Zon. We vieren de God en de Godin in overgave, in al hun schoonheden, en het samenkomen ervan. In het mooiste weekend van mei.
Op zatermiddag/avond doen we tegelijkertijd een vrouwen-zweethut en een mannnen-zweethut. Op de plek staan twee zweethutten tegenover elkaar met het vuur er tussenin in het midden. Koen begeleidt de mannenhut, Nisa de vrouwenhut. Daarna komt de gehele groep samen in één zweethut en vieren we de energie die vrijkomt wanneer beide delen worden samengebracht.
Uiteraard is het samenkomen in de zweethut een energetisch gebeuren en geen sexueel spel. Wie zich misdraagt wordt er zonder pardon uitgezet. De sensualiteit is een kracht die bij Beltane volledig ervaren kan worden als een overbubbelend vat, en dat mag helemaal. De uitdaging is om hier geen obsessie van te maken, maar het alleen te laten overbubbelen, en het ook niet van een specifiek persoon afhankelijk te maken: het is een aarde- en zon-kracht.
Het vuur  18

Zaterdag 9 mei t/m Zondag 10 mei
Lokatie: Hilvarenbeek.
Overnachting in eigen tent of in de tipi.
Kosten: 140 euro totaal.

 

Voor info en/of opgave: E-mail info@zweethut.nl

Copyright © 2008 zweethut. All rights reserved